Roosendaal Open Air – Zaterdag 3 september 2022

Maak je klaar voor een moddervette editie van Roosendaal Open Air. Beter, harder, lekkerder en relaxter dan ooit!
Niet alleen kan je megatoffe bands komen checken, er is wederom goed aan de innerlijke mensch gedacht met heerlijk eten en drinken. Hadden we al verteld dat je ook dit jaar weer een super awesome gitaar van Jackson kunt winnen?


Praktische informatie
 1. Toegang tot het festivalterrein:
  • Er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten aan de deur te koop
  • We willen mensen niet teleurstellen door ze bij drukte weg te moeten sturen, koop daarom je kaarten het liefst in de voorverkoop.
  • Kom voorbereid! Je krijgt alleen toegang tot het festivalterrein wanneer je in het bezit bent van een geldig ticket op je telefoon of uitgeprint en een geldig identiteitsbewijs. Ontbreekt één van deze zaken, dan mogen we je helaas niet binnenlaten.
 2. Hoe kom je bij het festivalterrein?

  • Het adres:

  The Loods
  Oostelijke Havendijk 13 b
  4704 AD Roosendaal

  Met de trein: Loop het station uit en ga direct naar rechts. Voor je zie je spoorbrug voor voetgangers. Deze ga je over. Je steekt vervolgens het parkeerterrein van het voetbalstadion over en daarachter bevindt zich The Loods. Het is niet te missen!

  Met de auto: Mocht je afhankelijk zijn van de auto, willen we je graag attenderen op het feit dat er beperkte parkeermogelijkheden zijn bij The Loods.

 3. Eten en drinken betaal je met munten
  • Alle versnaperingen zijn alleen met muntjes te betalen. Deze kosten € 2,50 per stuk en kan je op het terrein kopen. Je kunt ook ‘halve’ munten voor € 1,25 kopen, deze heb je alleen nodig voor het eten of een speciaalbiertje. Aangeschafte munten kunnen niet geretourneerd worden.
  • We hebben binnen de catering vegan, vega en vleesopties. Tevens wordt er naast pils, fris en wijn geweldig speciaal bier geschonken door Hilldevils. Voor ieder wat wils dus!
  • Het is niet toegestaan eigen drank en eten mee het terrein op te nemen.
 4. LET OP! Munten koop je alleen met PIN
  • PIN ONLY! Dus kom nou niet met cash, vvv-bonnen of I Owe U-tjes. Plastic it is!

Win een vette Jackson Pro-series gitaar:

Je polsbandje is je lotnummer

Bij de ingang krijg je een polsbandje met een uniek nummer. Dit is jouw lot om kans te maken op een te vette Jackson Pro Series gitaar, ter waarde van € 1.000! De winnaar wordt tijdens het festival bekend gemaakt door de organisatie. De winnaar wordt geacht op het festivalterrein aanwezig te zijn tijdens de uitreiking, anders gaat de prijs naar iemand anders.

Sponsoren bedankt!

Als het op metal aankomt klopt het hart van menig lokaal ondernemer even snel als de blasts van Fenriz. Het is onwijs gaaf dat zij ons willen sponsoren, zodat wij met zijn allen een vet feest kunnen bouwen met de vetste bands die we maar konden krijgen. Daarom willen wij hen met trots aan jullie voorstellen!

Van al dat moshen krijg je uiteraard honger en dorst. Robuust BBQ verzorgt juicy happen van de grill en Studiomamma zal jullie voorzien van de beste (vegan) gerechten. Om de dorst te stillen schenkt HillDevils Beers de meest smaakvolle speciaalbieren. Kom dat proeven!
See ya saturday!! Wij hebben er zin in!