Evenementen

Roosendaal Open Air: 3 september 2022

Maak je klaar voor een moddervette editie van Roosendaal Open Air. Beter, harder, lekkerder enrelaxter dan ooit!

Niet alleen kan je megatoffe bands komen checken, er is wederom goed aan de innerlijke mensch gedacht met heerlijk eten en drinken. Hadden we al verteld dat je ook dit jaar weer een super awesome gitaar van Jackson kunt winnen? 

Wacht dus niet langer en bestel nu je tickets!!!

Check hier het tijdschema en alle praktische informatie


Roosendaal Open Air
4 september 2021

Horns up voor het meest relaxte festival van Nederland!

Op 4 september aanstaande gaat het, zoals het er nu naar uitziet, eindelijk gebeuren: De 6e editie van Roosendaal Open Air. Men neme een flinke scheut uitdagende, in genre uiteenlopende bands en mengt dit met een goede portie kwalitatief hoogstaande bieren en happen. Dit top je vervolgens af door het geheel in een unieke omgeving neer te zetten, namelijk The Loods Hall Of Fame, et voila, het resultaat is het meest relaxte festival van Nederland!

De line-up van dit jaar is er weer één om de vingers bij af te likken. Wij mogen namelijk niet alleen Rectal Smega, Bütcher, Phlebotomized en Harbour of Souls verwelkomen, maar ook The Lucifer Principle, Razorblade Messiah, Embers of Oblivion en Hallowed Fire maken hun opwachting op ons veelzijdige podium. En alsof dat nog niet genoeg was, maak je als bezoeker ook nog eens kans op een gloednieuwe Fender gitaar ter waarde van maar liefst € 1000,-!

Voor meer informatie over het meest relaxte festival van Nederland en de winactie, ga naar de Facebookpagina van Roosendaal Open Air KLIK HIER

Coronamaatregelen op Roosendaal Open Air 2021

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben, ontkomen ook wij niet aan de huidige coronamaatregelen. Omdat wij willen dat jullie kunnen moshen als een malle zonder 1,5 meter afstand, is het nodig om een Corona check te doen bij de ingang. Dit houdt het volgende in:

Je wilt een bezoek aan ons brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

1. Koop bij ons een ticket via info@stichting-stam.nl

2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

3. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: 1. testbewijs 2. vaccinatiebewijs 3. herstelbewijs

4. Bezoek: Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Tot slot laat je ook je ticket/toegangskaartje zien. Meer informatie

• Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

• Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202. Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.

March of the Black Horse 2022, date t.b.a.